v.v. Marienberg nodigt u dinsdag 25 november uit!

23 november 2014

Dit jaar organiseert handelsvereniging Beerzerveld en voetbalvereniging Mariënberg voor hun leden en sponsoren in kantine ‘De Spil’ te Mariënberg een prachtige sprekersavond. Dinsdagavond 25 november (20.00 uur) aanstaande staat in het teken van de sprekers Eric Braamhaar, internationaal topscheidsrechter betaald voetbal, en Benno Schildkamp, directeur van Food Connect en schrijver van het boek ”Voetballend Ondernemen’. Zij vormen een bijzonder duo met een unieke lezing over dé overeenkomst tussen voetbal en het zakenleven. Met hun no-nonsense humor, nemen ze u mee in hun avondvullend programma “Fluitend Ondernemen”.

Het programma ziet er als volgt uit:
• 20.00 uur: Ontvangst in de kantine (koffie)
• 20.15 uur: Opening door één van de voorzitters
• 20.20 uur: Start sprekersavond
• 22.15 uur: Einde sprekersavond
• 22.15 uur: Hapje en drankje
• 23.00 uur: Afsluiting

De leden van v.v. Marienberg worden hierbij ook uitnodigt. De entree is gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Wij verheugen ons op deze avond en op uw aanwezigheid in het bijzonder. Samen met de handelsvereniging beerzerveld en de sponsoren v.v. Marienberg gaan we er een leuke avond van maken!
Met vriendelijke groet,
Sponsorcommissie