Diverse Sponsoren Mariënberg in het zonnetje….!

24 november 2014

Zaterdag 22 november was het een drukke dag voor Berjan Lennips van de enthousiaste sponsorcommissie van voetbalvereniging Mariënberg. Hij mocht vele handen schudden en bossen bloemen uitreiken aan diverse sponsoren die ondanks de economische crisis hun zuurverdiende centen willen blijven uitgeven aan de roodzwarte club die huist op het Westerpark. Het begon ’s morgens al vroeg. De B2-junioren werden in het nieuw gestoken door Diane Hutten van Hapjes en Zo en kinderopvang Het Kalfje aan de Hardenbergerweg. Na de lunch was het 3e elftal het volgende team die er weer schier bijlopen dankzij leider en gulle gever Richard Buitenhuis van Buitenhuis Schilderwerken. Tevens kreeg het 2e elftal vrijetijdspolo’s van Eco Verhuur waar René Altena van harte voor werd bedankt. Voor aanvang van het duel Mariënberg – Juliana’32 ondertekenden enkele trouwe supporters hun nieuwe overeenkomsten. Berjan mocht de handtekeningen ontvangen van InWo Installaties, Alfabet Reclame, Bekman Installies en Bloemendal Adviesburo. Helaas waren Bekman en Alfabet verhinderd bij de officiële plichtplegingen wegens andere verplichtingen maar konden InWO en Bloemendal wel trots poseren met het eerste elftal. Voetbalvereniging Mariënberg is ontzettend bliede met al haar sponsors. Want mede dankzij hun financiële injecties kan de kroon op de kurk blijven drijven…. Als u begrijpt wat wij bedoelen….