Geslaagde familie(mid)dag

11 maart 2018

Zaterdag 10 maart van 15.00 tot ca. 17.00 uur zijn namens de Jeugd Ouder Commissie (JOC) de ouders (en kinderen) van de F en mini’s (jeugd onder 9 en 7, JO7 en JO9) uitgenodigd in de kantine om nader kennis te maken met de club. De eerste familiedag is een feit! Het is buiten lekker droog en zelfs 14 graden, lekkere ingrediënten dus voor een mooie middag!

Er werd onder het genot van een kopje koffie of thee rond 15.00 uur een welkomstwoord gesproken door voorzitter Jan Hagedoorn. Daarna was het pauze tijdens de wedstrijd van ons eerste tegen VV Hellendoorn (rust- en eindstand 1-1). De kantine stroomde lekker vol en men kon lekker genieten van de sfeer, de warme dranken en elkaar.
Na de pauze was het woord aan Arjan Bolks. Hij vertelde over het financiële huishoudboekje van de club, als penningmeester en lid van het bestuur. 

Na zijn praatje leidde hij de groep (van liefst circa 30 mensen!) rond op het clubterrein. De kantine, de kleedkamers, het ballenhok, het kunstgrasveld, de speakerruimte… alles kwam aan bod!

De middag werd voortgezet in de kantine onder het genot van een drankje en met een lekker warm borrelhapje!

Ondertussen werden de kinderen buiten bezig gehouden door een waar ‘animatieteam’. Ook was er een springkussen. Het springkussen werd ‘gedeeld’ met de organisatoren van een feestje vanaf 17.00 door de ‘Derde helft’.

De gehele organisatie van de middag was in de kundige handen van Lianne Oude Nijeweme, Erlinde Pastoors en last but not least Marcel Schuldink. Waarvoor veel dank!

Idee is om deze middag elk jaar te organiseren!

 

Voor een korte foto-impressie ------->> Klik hier