Mariënberg verwelkomt nieuwe Gouden sponsoren

11 maart 2018

(Bekmann Elektra en Welink Installatie tekenen contracten)

Afgelopen zaterdag boekte Mariënberg een verdiend gelijkspel tegen voetbalvereniging Mariënberg.
Maar voorafgaand aan het duel boekte de sponsorcommissie wel al een dubbele zege!
Want Bekmann Elektra in Geerdijk en Welink Installatie Hardenberg traden met het ondertekenen van de contracten toe tot de gouden sponsoren van de roodzwarte club die huist op het Westerpark!
In de bestuurskamer annex sponsorruimte verwelkomde voorzitter Jan Hagedoorn Jo en Johnny Bekmann en namens Welink waren Henk en Arjan Welink aanwezig.
De sponsorcommissie liet weten bij mondde van Klaas Pullen bijzonder blij te zijn dat deze sponsoren, die al jarenlang Mariënberg financieel ondersteunen, nu door het leven gaan als gouden sponsor. Na het ondertekenen van de contracten en de afhandelingen van de plichtplegingen werden de heren bedankt met een bos bloemen voor het thuisfront en keken ze gezamenlijk
naar de verrichtingen van het vlaggenschip.

Bekmann Elektra Geerdijk:

     

Bekmann Elektra staat bekend als de lokale speciaalzaak in consumenten elektronica.
Ook is Bekmann Elektra een erkend elektronisch installatiebedrijf met ondertussen ruim 60 jaar ervaring. Bertus en Catrien Bekmann waren de oprichters, inmiddels zijn de zonen Johnny en Jo de eigenaren bij het gezellige familiebedrijf. Bij Bekmann ben je verzekerd van een persoonlijk en deskundig advies. Verder levert Bekmann service voor- tijdens- en na uw aankoop. De winkel is zes dagen per week geopend aan de Geerdijk.

Installatie Welink Hardenberg:

     

Welink Installatie is een compleet installatiebedrijf sinds 1981. Vader Henk begon aan de Capellastraat. In 1985 verhuisde Welink naar hun huidige locatie aan de Scholtensdijk. Welink doet alles op het gebied van gas, water en elektra. Bij Welink kun je terecht voor advies, ontwerp, installatie en reparatie. Installaties moeten doordacht worden aangebracht en goed op elkaar aansluiten. Daarom krijg je bij Welink één aanspreekpunt. Dit vergemakkelijkt de communicatie en voorkomt misverstanden. De dagelijks leiding is ondertussen in handen van Arjan Welink.

(AD)