Uitje met beste lotenverkopers Grote ClubActie!

14 april 2018

Vrijdag 13 april gingen we met 10 van de beste lotenverkopers van de Grote ClubActie naar Heracles-AZ. Om te vieren dat er zoveel loten verkocht zijn!

Eerst even wat eten bij de McDonald’s. Jan Hagedoorn had alles piekfijn geregeld, super! En het was mega lekker!

De kinderen waar het om ging, zijn (op volgorde van verkochte loten):
Ivo Kloppenburg, Daan Kok, Tobi Bouwhuis, Gerran van der Veen, Nikita Bouwhuis, Lorenzo Godeke, Stef Coppelmans, Jorn Lamberts, Kyra Kamphuis en Noël ter Wijlen. Op Daan (D) na zitten alle jongens en meiden in de E. Helaas konden Dion Kampman en Lars van der Veen (C) niet mee.

Het was een erg leuke avond. Gekleed in Mariënberg jasjes gingen we om 18.00 uur op stap en rond 22.30 uur waren we weer terug. Een geslaagde avond! Jammer van de 0-3 uitslag maar dat mocht de pret niet drukken.

Voor een foto-impressie ga naar Fotoalbum  en klik vervolgens op Diversen ------>> of klik hier