Regels

Reglementen REKLA2000 Beloften Competitie

• Deze competitie is opgezet door de volgende 6 verenigingen:
   V.V. Mariënberg
   V.V. Hardenberg ‘85
   V.V. Bergentheim
   V.V. Kloosterhaar
   V.V. OZC
• Het toernooi zal de naam dragen van de sponsor, REKLA2000 BELOFTENCOMPETITIE. Contactpersoon is Hr. H.Buitenhuis.

• De organisatie van dit toernooi zal bij toerbeurt liggen bij 1 van de deelnemende verenigingen. Deze vereniging wijst hiervoor een toernooicoördinator aan.

• De taken van de toernooicoördinator bestaan uit:
1) Het opstellen van het speelschema,
2) Het zorgen voor scheidsrechters en
3) Het bijhouden van de uitslagen en de standen.
4) Het verzorgen van berichtgeving in “de Toren”, na iedere speelronde.
5) Het zorgen voor een actueel standenoverzicht op de website van z’n club.
6) Het regelen van een afsluitende bijeenkomst, begin april, waarbij de prijzen worden uitgereikt, het toernooi geëvalueerd wordt en een nieuwe coördinerende vereniging aangewezen wordt.

• De beloften competitie is opgezet op vriendschappelijke basis,
met een leerzaam karakter voor de jeugd <23.

• Speeldag is op woensdag, in de week voor een inhaal/beker programma
(zie overzicht speelschema) De thuis wedstrijden van EMMS zullen op dinsdag worden afgewerkt.

• Het toernooi wordt in principe gespeeld op kunstgras en omvat een halve competitie, met uit en thuiswedstrijden.

• Er zullen voor het toernooi officiële scheidsrechters worden aangesteld. Bij (grove) (herhaaldelijke) overtredingen zullen de scheidsrechters de volgende straffen opleggen:
1. 5 Minuten tijdstraf
2. Verplicht wisselen
3. Eruit sturen (dit houdt dan tevens in dat de betreffende speler geschorst is voor de rest van deze competitie).

• Er wordt gespeeld zonder dispensatie spelers, dus uitsluitend met spelers die op 1 september (start competitie) maximaal 23 jaar oud zijn.

Uitzonderingsregel wordt gemaakt voor EMMS. Indien zij niet genoeg spelers hebben, mogelijk zij gebruik maken van een dispensatiespeler. Hierbij gelden de volgende regels:
1) Dit geldt als uitzondering, de insteek blijft spelers zijn maximaal 23 jaar oud.
2) Vooraf wordt melding gemaakt aan tegenstander en scheidsrechter dat er gebruik gemaakt wordt van dispensatie speler.
3) Er mag maximaal 1 dispensatiespeler in het veld staan. Wisselen van een dispensatiespeler kan alleen voor de andere dispensatie speler!!

• Er wordt gespeeld met een vast percentage A-junioren: minimaal 4 in de basisopstelling.

• Er mogen maximaal 14 spelers per wedstrijd ingezet worden, maximaal 3 spelers mogen maximaal 1x teruggewissseld worden.

• Bij ongeveer gelijk tenue zorgt het uitspelende team voor reservekleding

• Wedstrijden worden zoals afgesproken te allen tijde op de vaste data gespeeld! Afzeggen of uitstellen van de wedstrijd is niet mogelijk. Alleen als de weersomstandigheden van dienaard zijn dat er onmogelijk gespeeld kan worden ,dan kan een wedstrijd worden verzet. De wedstrijd moet binnen 1 week na de geplande datum gespeeld worden. Het initiatief voor het als nog spelen van de wedstrijd ligt bij de thuis spelende vereniging. De scheidsrechter en tegenstander dienen vanzelfsprekend tijdig geïnformeerd te worden. De toernooicoordinator moet op de hoogte gebracht worden omtrent deze verschuiving.

• Er wordt een "REKLA2000" wedstrijdformulier ingevuld, dus altijd spelerspassen meenemen! Deze formulieren dienen opgestuurd te worden naar de toernooicoördinator. Klik hier om het wedstrijdformulier te downloaden. (zit ook bijgevoegd bij speel schema).

• V.V. OZC is de coördinerende vereniging voor 2013-2014. Toernooicoördinator: Henk Jan Grobbe 06-54777851

Rekla_2000_tekstnaast.jpg

Rekla2000