F2 wederom de zaal in!

20 januari 2018

Zaterdagmorgen 20 januari gingen we voor de tweede keer de zaal in. Spelen in De Kamp in Hardenberg, het toernooi was van 8.00 tot 10.00 uur (!). Esra Bouwhuis was er niet bij wegens ziekte.

We zaten in de pool bij: HHC F2, HHC F3, DKB F1, Hardenberg ’85 F2 en SVV F1. Voor ons een te zware pool. De eerste 3 wedstrijden verloren we met 5-0, 3-0 en 2-1 (tegen respectievelijk DKB F1, HHC F2 en SVV F1).

Daarna streden de kids met zeer grote passie en inspanning, wat leidde tot een 0-0 tegen Hardenberg ’85. We hadden verdiend om te winnen. De laatste wedstrijd ging met 3-1 verloren tegen HHC F3.

Onze doelpuntenmakers vandaag: Mart Lamberts en Lars Kloppenburg.

Voor de volledigheid de andere namen van de spelers: Mark Coppelmans, Dilano Smit, Mick Schuldink, Juliet Cnossen en Celine van Ginkel.

Na de tijd hebben we lekker een patatje gegeten bij Mans om te vieren dat we zo’n leuk team hebben!