Gelijkspel VR1

02 oktober 2017

Ook voor VR1 is afgelopen vrijdag de competitie begonnen. In totaal moeten er 6 wedstrijden gespeeld worden tegen HHC Hardenberg, Lemele, OZC, Lemelerveld, DKB en Gramsbergen.
De eerst tegenstander was HHC Hardenberg, die de eerste wedstrijd tegen OZC nipt verloren hadden met 3-2.
Zonder Marijke en Mayra maar met Janneke de Lange als keepster werd goed aan de wedstrijd begonnen. HHC werd onder druk gezet en wist er nauwelijks uit te komen. Het grote veldoverwicht leverde echter te weinig kansen op en zodoende werd naarmate de wedstrijd vorderde ook HHC wat brutaler en speelde wat meer naar voren. De wedstrijd ging dan ook wat meer gelijk op maar gescoord werd er voor rust niet.
Na rust hetzelfde spelbeeld als aan het eind van de eerste helft, alleen wist HHC uit een van de sporadische aanvallen keurig de 0-1 binnen te schieten. Marienberg moest nu nog meer komen maar liep telkens tegen de muur van HHC op en had te weinig creativiteit om HHC echt in de problemen te brengen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de 1-1 kwam uit een spelhervatting. Een corner werd door Marinde keurig in de verre hoek gedraaid en zo stonden we 5 minuten voor tijd toch nog gelijk. Ondanks dat beide teams het nog wel probeerden kwam in de stand geen verandering en zodoende moesten beide teams genoegen nemen met een gelijkspel, wat gezien de verhouding in het veld ook een terechte uitslag was.