VR1 wint (te) eenvoudig

09 april 2018

Na de eerste wedstrijd tegen SVZW ruim gewonnen te hebben moesten we dit keer tegen een onbekende tegenstander spelen, Hoonhorst VR1. Dit team had de eerste wedstrijden nipt verloren en een overwinning leek dus mogelijk.
Vanaf het begin werd al duidelijk dat we veel te sterk waren voor de tegenstander. Grotendeels had dit ook met het leeftijdsverschil te maken. Hoonhorst bestaat uit een stel 30+ die op een recreatieve manier gezellig met elkaar op een vrijdagavond willen voetballen en die er niet op zitten te wachten om tegen de jonge dames van Marienberg te spelen. Helaas kan ook Marienberg daar niets aan doen en kan alleen de KNVB hopelijk eens een keer meer aandacht geven aan de doordeweekse competities door een betere indeling te maken.
Over de wedstrijd valt verder niet veel te melden. De doelpunten vielen snel achter elkaar en uiteindelijk werd een eindstand bereikt van 16-0. Het dient gezegd te worden dat Hoonhorst ondanks de geringe tegenstand die ze konden bieden wel volop door bleven gaan en er het beste van probeerde te maken. Woensdagavond speelt VR1 uit tegen OZC om 19: 30 uur.
Doelpuntenmakers:
Marijke 5