Hoge Holt 17
7783BH
GRAMSBERGEN
tel. 0524-561792

Het 2e elftal heeft zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen Gramsbergen 3 weten te winnen en zo de aansluiting naar de middenmoot gemaakt.
In een koud en nat Gramsbergen werd verdiend met 1-5 gewonnen.
Op het doorweekte hoofdveld was het lastig voetballen.
In de beginfase gingen veel spelers onderuit op het gladde en hobbelige veld.
Vanaf het begin hadden we een overwicht en kregen we een paar kleine kansen.
Ook Grambergen kwam er af en toe gevaarlijk uit.
Bolks_Kevin_1ev.jpgNa 25 minuten was het Kevin Bolks die de ban brak.
Hij pikte de bal op rond de 16-meter en schoot diagonaal hard in: 0-1.
Tot de rust gebeurde er niet veel meer, na rust gingen we op zoek naar meer doelpunten.
Bolks_Simon_2ev.jpgEen mooie diagonale bal vanaf  rechts werd in het strafschotgebied door Simon Bolks goed gecontroleerd en binnengeschoten: 0-2.
Een onschuldig ogende handsbal van Stijn werd door de scheidsrechter gepromoveerd tot strafschop, dit resulteerde in de 1-2.
Toch werd het niet meer spannend, omdat bleek dat we conditioneel veel sterker waren dan de tegenstander.
Meijer_Yorick_2ev.jpgHet was dan ook Yorick Meijer die met twee snelle aanvallen de volgende twee treffers op het scorebord bracht.
Brinke_ten_Ron_1ev.jpgHet slotakkoord was voor Ron ten Brinke, hij schoot een strafschop hard en zuiver binnen: 1-5.
Een goed resultaat zo vlak voor de winterstop.
Volgende week staat de thuiswedstrijd gepland tegen Zwolsche Boys 3, als dit tenminste nog doorgang kan vinden.