‘Weer de bak in…’ - https://www.vvmarienberg.nl

‘Weer de bak in…’

‘Weer de bak in…’

18 mei 2023 17:15


Het voetbalseizoen is bijna voorbij en dan kijken we uiteraard weer uit naar het boardingseizoen. Ook dit jaar staan de welbekende toernooien weer op het programma.

De bakken

De bakken zijn al gebruikt dit jaar. NKVV Dalerpeel vierde haar 75-jarig bestaan en hebben hiervoor onze bakken gehuurd. Na onze toernooien gaan ze nog twee keer de hort op, namelijk naar vv Sweel en vv Hollandscheveld. Dit zorgt voor inkomsten en we gaan daarom ook investeren. Vorig jaar hadden we al één nieuwe bak aangeschaft, dit jaar wordt de andere bak vernieuwd. Dit zorgt voor twee verse schone bakken die we mooi gaan aankleden. Het resultaat zullen jullie gaan tijdens het eerste toernooi op 2e pinksterdag!

 

Toernooien

We trappen dus af op 2e pinksterdag, 29 mei. Gelijk een mooi evenement, namelijk de familieboarding. Er zal genoeg vertier zijn voor jong en oud. Denk aan springkussens, schminken, een ballonnenclown, goochelaar en een DJ. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De zaterdag erop zijn de buurten aan de beurt en weer een week later gaan de lokale bedrijven strijden om de beker. Midweeks gaan de dames de bak in en we sluiten het seizoen weer af met de vriendenboarding op vrijdagavond en zaterdag. Hier hanteren we weer hetzelfde format als vorig jaar; vrijdagavond voorrondes en zaterdag een winnaars- en verliezersronde. Nieuw dit jaar is een feestavond, vrijdagavond na de wedstrijden houden we een gezellige Hollandse avond met natuurlijk Hollandse muziek, hapjes en ander vermaak!

 

BOMA Staalbouw

Al met al weer veel toernooien om naar uit te kijken! We hopen natuurlijk op mooi weer en veel voetbalplezier maar vooral veel gezelligheid. Wat zeker gezegd mag worden is dat dit alles mede mogelijk wordt gemaakt door BOMA Staalbouw! Zij zijn ook dit jaar weer de hoofdsponsor van het boardingvoetbal.

Boma_Staalbouw.png

 

Social Media

We zullen jullie blijven informeren via onze bekende kanalen op Facebook en Instagram. Onze mascotte Boardy staat paraat om iedereen op de hoogte over de laatste updates. Op facebook zullen ook de foto’s geplaatst worden van elk toernooi. Staat daar iemand op die je liever niet online wilt hebben? Doe even een berichtje en dan verwijderen we de foto.

 

Alle data op een rij

29 mei             Familieboarding

3 juni               Buurtenboarding

10 juni             Bedrijvenboarding

15 Juni            Damesboarding

16 juni             Vriendenboarding (voorronde)

17 juni             Vriendenboarding

 

Wij hebben er zin in!!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!