Facebook Toestaan Niet toestaan

Marienberg JO9-1 Kampioen

27 mei 2023 22:15

Zaterdag 27 mei moest het gebeuren!
Na een geweldig seizoen met veel plezier en goede inzet stonden de boys van de JO9-1 in Vriezenveen bij DOS ‘37 klaar om het kampioenschap binnen te halen. Een gelijkspel was voldoende maar een kampioenschap vier je het liefst met een echte overwinning!

We begonnen behoorlijk gespannen en het was dan ook DOS ‘37 met de gevaarlijkste aanvallen en de beste kansen. Als dat maar goed giet…

Na het 1e kwart stond het dan ook nog 0-0 en we moedigden elkaar aan in de pauze.

Na enkele minuten spelen was het dan toch de solo van Luc die de spanning weghaalde zowel bij de spelers als de ouders; 1-0.

Dit werd groots gevierd, en noe verdan!!

De jongens waren hongerig en vrij snel viel de 2-0, 3-0, 4-0, 5-0. Dit kon niet meer mis gaan.

Een verdwaalde goal van DOS ‘37 maakte 1-5, leuk voor de statistieken.

Slot van de wedstrijd maakten we nog de 1-6 en 1-7 en mompelden we al tegen elkaar “we gaan kampioen worden!”

Na het laatste fluitsignaal waren we dan echt kampioen, waarschijnlijk ook leeg gevoetbald want er werd bijna geen enkele penalty benut.