Nieuws

David Nascimento wil Portugese winnaarsmentaliteit implementeren bij FC Den Bosch: ?We moeten consequent alles blijven geven met z?n allen?

Gisteren om 13:00  Vanaf volgend seizoen neemt David Nascimento het roer over bij FC Den Bosch. Het wordt voor de Portugees-Kaapverdische coach zijn tweede klus als hoofdtrainer in Nederland. Nascimento kijkt uit naar de avonden in De Vliert. “Dat publiek, echt bizar.” meer »

Voorbeschouwing Conference League finale: Fiorentina op zoek naar revanche tegen Olympiakos

Gisteren om 10:30  De Conference League: een competitie waar de gemiddelde voetbalfan niet heel warm of koud van wordt. Vanavond staat de finale van dit 'derderangs' Europees toernooi op het programma: Fiorentina tegen Olympiakos. Wat kunnen we verwachten? meer »

NAC kan Eredivisie ruiken na spektakelstuk in de na(c)competitie: samenvatting NAC - Excelsior

Gisteren om 9:00  Acht doelpunten, twee rode kaarten en een uitzinnig publiek: het perfecte recept voor een waanzinnige finale in de nacompetitie. En dat werd het gisteravond. NAC gaf Excelsior een pak slaag door de Rotterdammers met 6-2 te verslaan. Daarmee kan het in de return haast niet fout meer gaan voor de Bredanaars.  meer »

Wie is Dovbyk, de laatste in het rijtje Messi, Ronaldo, Lewandowski?

28 mei 2024 12:30  Waar de titelstrijd in Spanje al weken geleden werd beslist, bleef de strijd om de topscorerstitel wel tot op het laatst spannend. Uiteindelijk lukte het de relatief onbekende Artem Dovbyk van Girona om in de laatste wedstrijd topscorer van Spanje te worden. meer »

Galatasaray en de andere centurions met meer dan 100 punten

28 mei 2024 11:30  Dankzij een overwinning op Konyaspor werd Galatasaray afgelopen weekend kampioen van Turkije. En niet zomaar, want met deze laatste drie punten werd de magische grens van honderd bereikt. Het Manchester City van enkele jaren geleden zit misschien nog vers in het geheugen, maar welke andere ploegen wisten dit eerder te doen? meer »