Kerst of Sinterklaas aankopen? Bestel via sponsorkliks!

10 november 2018

We kunnen gebruik maken van SponsorKliks. Hiermee kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan uw sponsordoel voetbalvereniging Mariënberg, zonder dat het u een cent extra kost!

Als u via de site van voetbalvereniging Mariënberg een restaurant reserveert of online een pizza besteld via o.a. Thuisbezorgd, ontvangt de voetbalvereniging geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels zoals Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra!
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Hiervan komt een groot deel ten goede van de club.
Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert uw voetbalvereniging hier direct van!
Doe mee!
Wilt u als lid of als inwoner met een warm hart voor de voetbalclub van uw dorp, voetbalvereniging Mariënberg GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKliks op de webpagina www.vvmarienberg.nl.
Voor u een kleine moeite, voor ons als club directe inkomsten!