Nieuwe website, app en tv-slides in de maak!

27 oktober 2018

Zoals u misschien hebt opgemerkt is de site momenteel voorzien van minder informatie. Met name op gebied van standen, programma en uitslagen van elk team. Maar hier komt binnenkort verandering in. We zijn achter de schermen druk bezig met een nieuwe website. Deze nieuwe website wordt straks ook gekoppeld aan onze nieuwe app die ook in aanbouw is. Verder worden straks onze TV's in de kantine voorzien van nieuwe lay-outs.

Eén van de voordelen van de nieuwe website is dat de website gekoppeld is met Sportlink, het systeem wat de KNVB gebruikt voor de wedstrijden, uitslagen en leden. Hierdoor is het onder andere mogelijk om automatisch alle wedstrijdprogramma's, uitslagen en standen direct op onze website te tonen. Ook komen wijzigingen in het wedstrijdprogramma direct op onze nieuwe website, waardoor het wedstrijdprogramma altijd actueel is.

Maar zoals gewend vindt u straks uiteraard alle gegevens die ook op de oude site hebben gestaan. Denk aan portretfoto's en elftalfoto's die elk jaar worden gemaakt, aan onze downloadbestanden, info over commissies, voetbalverslagen, fotoreportages en ga zo maar door. En tot slot worden onze formulieren allemaal digitaal.

De website is straks ook volledig mobiel te gebruiken!

Naast de website wordt ook een nieuwe app ontwikkeld. De app maakt gebruik van de database van de website. Dus u kunt straks ook op de app alle nieuws, uitslagen, standen etc. vinden.

Kortom, een hele verandering straks!

We houden u op de hoogte!

Webteam