Steun je club met de Salland Clubactie!

30 november 2018

Voetbalvereniging Mariënberg doet dit jaar voor het eerst mee met de Salland Clubactie in samenwerking met Vitaal Vechtdal. Met deze actie krijgen wij de kans om een mooi bedrag te scoren voor de clubkas. En het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is een zorgverzekering afsluiten. Snel verdiend toch?

Hoe werkt het?
Voor elk lid, vrijwilliger of support van voetbalvereniging Mariënberg dat zich verzekert bij Salland Zorgverzekeringen krijgen wij een bedrag voor in de clubkas. Jij, als lid, krijgt korting op je aanvullende en tandartsverzekering. Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op.

Premie Salland Zorgverzekeringen
Afgelopen 12 november maakten alle zorgverzekeraars hun premie bekend. Bij Salland Zorgverzekeringen betaal je €106,90 per maand voor de basisverzekering. Overstappen kan via www.vitaalvechtdalpolis.nl/vvmarienberg. Je kunt daar verschillende pakketten vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die bij jou past! Wil jij weten wie Salland is en waar zij voor staan? Ga dan naar www.vitaalvechtdalpolis.nl/clubactie

Meld je uiterlijk 31 december 2018 aan via www.vitaalvechtdalpolis.nl/vvmarienberg. Aanmelden is heel gemakkelijk en jouw huidige zorgverzekering wordt voor jou opgezegd.
Wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met op via (0523) 20 80 40 of plan je afspraak direct online. De mensen van vitaalvechtdalpolis helpen je graag verder.

Vitaal Vechtdal
Vitaal Vechtdal zet zich in voor een gezonde, actieve regio. Vraag een gemiddelde Nederlander wat hij belangrijk vindt en zijn gezondheid zal zeker genoemd worden. Gezond zijn vinden we dus belangrijk. Daarentegen is gezond(er) leven voor heel veel mensen erg lastig. Vertellen dat iets ongezond is, helpt niet. Mensen zullen zelf tot de conclusie moeten komen: ‘ik wil me fitter voelen’ of ‘ik wil graag stoppen met roken’. Vitaal Vechtdal geeft graag een positief duwtje in de rug om die gezonde keuze te kunnen maken! Lees meer over Vitaal Vechtdal op vitaalvechtdal.nl.

Wij hopen dat je meedoet met de Salland Clubactie!