VOETBALTOTO na speelronde 6

30 oktober 2018

In de eerste 3 speelrondes had niemand van de 56 deelnemers ook maar één van de 3 uitslagen goed voorspeld.
In de 4e ronde, uit tegen Blauw Wit’66 waren er wel 2 die de uitslag goed hadden, Ryan en Gert Buitenhuis. Wel waren er 16 deelnemers die voorspeld hadden dat Blauw Wit’66 de punten thuis zouden houden.
Tegen PH, thuis 0-3, waren er 37 die ook verwacht hadden dat PH deze wedstrijd zou winnen waarvan er 7 ook de 0-3 ingevuld hadden.
Tegen DES (uit 1-3) waren er ook 16 die de Toto goed ingevuld hadden en waren er 3 deelnemers die de 1-3 in hadden gevuld. Riëtte Hofsink, opnieuw Ryan Buitenhuis en hoe kan het ook anders, Alfred Dorgelo.
In de totaalstand staat nu Ryan Buitenhuis bovenaan met 75 punten gevolgd door Hendri Hofsink met 65 punten.

Zaterdag is de wedstrijd thuis tegen ASV’57. Maar liefst 51 deelnemers rekenen op een overwinning waarvan de meerderheid ook nog rekent op 3-1.