Datum

7 december 2019 9:30

Accommodatie

Onbekend

Na een mooi seizoen vol overwinningen is de JO10-2G zaterdag 7 december thuis (najaars)kampioen geworden. Vorige week werd in een spannend uitduel nummer 2 van de lijst verslagen, VV Den-Ham met 4-5.
De spelers van JO10-2 hadden nu aan een gelijkspel tegen Vilsteren JO10-1 genoeg, maar ze gingen vol voor de overwinning.
Na een powertalk van Wiebe Cnossen ging het team vlot van start. Na 10 minuten viel het verlossende doelpunt voor Mariënberg. Het hek was van de dam, na de eerste helft stonden de Marienbergers met 6-0 voor! Vilsteren verdedigde sterk in de 2e helft, ze vormden een sterk blok waar Mariënberg moeilijk doorheen kwam. Vilsteren had enkele counterkansen maar Mariënberg bleef knap de ‘nul’ houden.

Het lukte de jongens en meiden van JO10-2 om nog 2 keer te scoren voor het eindsignaal klonk, zodat de eindstand een mooie 8-0 overwinning was. Het feest was compleet voor het team van Wiebe Cnossen en Roel Dogger, zij die dit team al voor het 2e jaar coachen.
Het werd gevierd met confetti, een mooi kampioensshirt en natuurlijk patat met een flesje AA-drink in de kantine na.
Spelers van JO10-2G: Julian Ahuis, Luna Bouwhuis, Demi Braakman, Juliet Cnossen, Mirthe Dogger, Wesley Dogger, Tygo Kamphuis, Wout KleinJan en Tim Olsman: GEFELICITEERD!!! met jullie kampioenschap. Wiebe en Roel bedankt! Nu vol vertrouwen de zaal in.