Scheidsrechter

H. (Henk) Rechterschot

Accommodatie

Onbekend

Aan het begin van de wedstrijd begon Mariënberg direct fel. We vonden elkaar goed. De keeper van Holten gaf een zachte bal op de verdediger en deze kans liet Janneke niet voorbij gaan. Ze stapte er tussen en maakte het heel netjes af, 0-1. Daarna had Holten wat kansen maar Wendy keepte erg goed en liet zich niet voorbij spelen. Na een goede counter van Mariënberg, druk zetten en doorgaan van Nienke, maakte zij de 0-2. Even op adem komen dachten wij. Maar doordat de druk er bij ons wat af was kreeg Holten weer moed. Holten maakte hier gebruik van en scoorde de 1-2. Zo gingen we de rust in.

In de tweede helft lieten wij mooi voetbal zien. Nette passes die goed aankwamen. Er werd heel wat heen en weer gevoetbald maar onze verdediging stond sterk. Toen wij in de buurt van de goal kwamen tikte Marion de bal naar Janneke. Janneke gaf de bal voor en via de voet van Jorien vloog de bal er voor de derde keer in. Eindstand 1-3, met goed voetbal.