Datum

16 november 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Vooraf leek het een uitgemaakte zaak. Op bezoek bij de koploper en een karrevracht aan ontbrekende spelers. Voordeel van spelen in het 3e elftal is immers dat je af en toe een zaterdag mag overslaan. Want iedereen heeft wel eens andere verplichten, nietwaar? Daarom vertrokken we met een zeer jeugdig team naar Gramsbergen. Het strijdplan was duidelijk, proberen zolang mogelijk in de wedstrijd te blijven om misschien in de counter wat te proberen. Gramsbergen bleek inderdaad een betere ploeg te hebben dan wij, maar met een fikse portie strijd wisten we ze het de 1e helft heel lastig te maken. Vlak voor rust belandde een voorzet precies op het hoofd van de spits van Gramsbergen die hen op 1-0 bracht. Na rust lukt het ons niet om echt kansen te creëren, dus werd het tijd om wat anders te proberen. Met een alles-of-niets poging in een 3-3-4 opstelling probeerden we de gelijkmaker af te dwingen. Helaas moest Pascal v/d Poll in een tegenaanval aan de noodrem trekken wat een penalty voor Gramsbergen opleverde, 2-0. Met nog twintig minuten te gaan werd de rug nogmaals gerecht en vlak voor tijd resulteerde dat in een strafschop die door Joost Kremer werd benut. Ondanks enkele mogelijkheden en flink wat onrust in de defensie van Gramsbergen lukte het niet meer om nog een doelpunt te maken. Met dezelfde instelling gaan we het volgende week mede-koploper Bergentheim ook weer moeilijk maken, komt dat zien!