Opening Training- en Speel grasvelden

Opening Training- en Speel grasvelden

19 juli 2021 20:30


Hierbij informatie van de Gemeente Ommen over het opengaan van de sportvelden tijdens de zomerperiode 2021.

Ingebruikname velden na de sluitingsperiode

Na het onderhoud van de sportvelden is een herstelperiode noodzakelijk van 8 weken. Zoals het nu lijkt kunnen de trainingsvelden weer worden gebruikt vanaf 02 augustus 2021  en de wedstrijdvelden vanaf 16 augustus.

Dit betekent dat er eerst nog toestemming aan de Gemeente moet worden gevraagd of de training- of wedstrijdvelden op deze data mogen worden gebruikt.
Zolang er nog geen toestemming is, mag alleen het kunstgras worden gebruikt.
Zodra er toestemming is zullen de lijnen op de velden worden geplaatst (zowel training- als speelveld).
Op veld 5 (trainingsveld rijksweg kant) zal een veld voor de "oudjes" komen en een veld voor de mini's.

 

Verplaatsbare doelen

Indien de velden weer mogen worden gebruikt, een dringend verzoek om de verplaatsbare doelen na gebruik op een geschikte plaats buiten het veld te plaatsen, dit i.v.m. het maaien van de velden. Dit betekent voor het pupillen veld dat de 4 verplaatsbare 5 meter goals zover mogelijk naar achteren worden geschoven zodat ze tegen het hek aan staan.
Voor de trainingsvelden dienen de verplaatsbaren goals tegen de ballenvangers aan worden geplaatst.

Voor het kunstgrasveld geldt dat de 5 meter doelen en de 4 witte mini goals, in hun haven moeten staan en het ene toegestane 7 meter doel op het kunstgras in de aangepaste haven moet komen te staan, dit in verband met het vegen van het veld.

De gele 3 meter goals behoren netjes te worden opgehangen, opgeklapt en de pin behoort te worden geplaatst net als bij het uitklappen zodat de goal blijft staan, moet dit ook bij het inklappen zodat de goal ingeklapt blijft.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!