Westerweg 8 A
7685PK
BEERZERVELD
tel. 0523-251600

Op 14 oktober jl.  stond de wedstrijd tegen Fc Ommen 3 op het programma. Al snel keken we tegen een achterstand aan, maar gelukkig Bolks_Kevin_2ev.jpgdeden wij voor rust wel wat terug en gingen we met een 1-1 stand de rust in. Vlak na rust had Kevin de voorsprongstreffer op zijn voet na een enorme verdedigingsfout achterin, maar hij schoot helaas net naast.
Gelukkig deed hij even later wel waar hij goed in is en hij maakte alsnog de 1-2! Een terechte voorsprong op dat moment. Fc Ommen ging daarna alles of niets spelen en het werd alles voor hen…in een tijdsbestek van 5 minuten tijd knalden ze de 2-2 en 3-2 achter Len.
Dat was een enorme domper en totaal onnodig verlies tegen een mindere tegenstander.

Afgelopen zaterdag mochten we ons revancheren na een weekje rust. Ditmaal was Hardenberg 85 de tegenstander. Trainer Martin vd Poll moest werkelijk puzzelen deze week met de opstelling. Door diverse afmeldingen van werk, vakantie, blessures en ziekte kon hij niet over de gewenste spelers beschikken.
De ene week beschik je over 3 extra spelers die je naar het 3e kan doen en een aantal weken later moet je schrapen bij de JO19 om aan 11 fitte, aanwezige spelers te kunnen beschikken. Wie zei dat ook alweer?!? ‘Het kan verkeren….’
Kok_Daan_19-1v.jpgDaan Kok sloot aan vanuit de JO19 en kon direct starten en de op een roze wolk verkerende PW7 was ook weer van de partij! Hij mocht maximaal een uur spelen om daarna eventueel nog van waarde te kunnen zijn bij het 1e……
Het was even wennen voor iedereen want Roy H. stond linksbuiten en Kevin was een linie gezakt naar het middenveld. Hardenberg 85 startte ook feller dan ons en kwam er een aantal keer goed op langs de zijkanten. Echte kansen leverden dat nog niet op, maar we waren gewaarschuwd. Wel waren hun corners gevaarlijk en ondanks dat we daarop voorbereid waren gaven we er toch weer gemakkelijk een stuk of 4 zo weg.
Toen wij eenmaal beter in ons ritme kwamen, ging het een stuk beter en waren we gevaarlijk. Er lag best wat ruimte achter de verdediging en daar maakte steeds meer gebruik van. Dit leverde uiteindelijk 2 corners op, waarvan de 2e raak was!
PW7 draaide met zijn linkerpoot de bal perfect in en wist Edwin te bereiken, die de bal goed verlengde in de lange hoek en zo raak wist teHofsink_Edwin_2ev.jpg koppen!
Helaas verlamde deze voorsprong ons wat en liepen we achteruit in plaats van vooruit. H’85 rook deze kans ook en wist de 1-1 vrij snel te maken. Vlak voor rust maakten ze ook nog eens de 1-2.
Tijdens de rust moest Stijn met een kuitblessure achterblijven en ook Wesley was al voor rust gewisseld met een enkelblessure. Hij werd vervangen door Tom, die net terug was van een enkelblessure…
Echter kon de 2e helft niet beroerder starten… 3 passes na de aftrap en een ziekenhuisbal op Len die werd onderschept door de linkerspits van H’85 en het stond 1-3. Alle goede bedoelingen konden het putje in, maar er was weliswaar nog een hele helft te spelen. Wij moesten dus meer komen en gaven daardoor ook meer ruimte achterin weg. Len stond een aantal keer erg goed te keepen en hield ons op de been. Maar toen Edwin op avontuur ging en de bal verloop op het middenveld, lag het achterin helemaal open. H’85 kwam daardoor op een 1-4 voorsprong en de wedstrijd was gespeeld.
Robbin Bolks kwam binnen de lijnen en kopte ons geheel frank en vrij terug op 4-2!
Ondanks de aanmoedigingen van de kant en van Jan Wolbink zelf, tja het Roodzwart zit toch in je hart hé, lukte het ons niet om de 4-3 te maken.
Bij het sluiten van de markt maakte H’85 ook nog de 2-5, maar dat is alleen maar leuk voor de scorebordjournalistiek.
Voor ons komen er nu 3 belangrijke potjes aan. HHC, PH en Banthum zijn de tegenstanders. Maar dan moet er uit een compleet ander vat worden getapt dan de laatste paar weken.
Hopelijk zijn de vakantiegangers, blessuregevallen, (Jordi Bierink dan nog niet) en alle andere afwezigen dan ook weer van de partij en weten we weer eens de 3 punten te pakken!
Te beginnen met HHC 4. Om 14:30 trappen we af op De Boshoek!