Het heeft even geduurd, maar hier dan het verslag van de 2e bekerwedstrijd.
Afgelopen zaterdag moesten we aantreden tegen de Zwolsche Boys 4 uit…Zwolle.
Zij hadden tegen Berkum, ook uit Zwolle, gelijkgespeeld, dus we konden onze borst nat maken.
Aan hun warming-up lag het niet…kort maar krachtig zullen we maar zeggen.

logo_vvmberg.pngOm strak half 3 floot scheidsrechter Peters voor het eerst op zijn fluit voor de aftrap.
De eerste 10 minuten was er weinig aan de hand en lag het voetballende spel meer aan onze kant. Echte kansen ontstonden nog niet en we speelden te ver vooruit, daardoor lagen er wel kansen in de omschakeling voor de Zwolsche Boys. Zij profiteerden daar vooralsnog niet van…maar zouden dat wel snel doen.
Een aantal ongelukkige momenten in onze achterhoede en pardoes was Jelle al 3 x gepasseerd.
Vanaf de kant zou het een zware middag worden dachten we.

bolks_robbin_2ev.jpgMaar blijkbaar is de donderpreek van Arjan Bolks helemaal goed binnengekomen in de rust! Of de thee was heel sterk…
Voor het eerst deze middag kreeg Robbin Bolks het namelijk op de heupen! Geen idee hoe alle doelpunten exact ontstonden, want de liveblog op de app werd nauwkeurig bijgehouden uiteraard.
Maar binnen no-time stonden we met 5-3 voor! De Zwolsche Boys dachten dat ze er al waren met de rust natuurlijk, maar die kwamen dus bedrogen uit.
Ze deden nog wat terug met 5-4…maar onze PW7, PW8 was het afgelopen zaterdag, maakte aan alle illusies een einde en schoot de 6-4 vakkundig binnen wat tevens de eindstand was.

Aanstaande zaterdag mogen we weer thuis spelen.
Nu tegen Berkum 5 die bovenaan in de poule staan. We hebben alles nog in eigen hand, want bij winst bekeren we rustig door!
Aanstaande zaterdag dus om 14:30…komt dat zien!